В.о. голови Держекоінспекції Фірсову спалили автомобіль

 

Колишній депутат Верховної Ради Єгор Фірсов, який із кінця 2019 року виконує обов’язки голови Державної екологічної інспекції України, повідомив про підпал його автомобіля в Києві вночі 12 березня.

Світлини зі спаленою автівкою Фірсов опублікував у фесбуці.

“Щойно просто під будинком невідомі спалили мою машину. Пожежники прибули оперативно і загасили вогонь, але відновленню авто вже не підлягає. В даний момент спілкуюся з поліцією”, – написав Фірсов у фейсбуці близько 3 години ночі 12 березня.

“Мабуть, таким чином оцінили роботу моєї команди на чолі екоінспекції. Реальні штрафи для забруднювачів, антикорупційні чистки не подобаються багатьом. Ось і відповідь”, – додав Єгор Фірсов.

Поліція вже відкрила провадження за фактом пошкодження майна Фірсова, автівка якого згоріла сьогодні вночі. Про журналістам “Радіо Свобода” повідомили в управлінні столичної поліції.

Наразі розглядаються всі можливі версії, правоохоронці чекають результатів експертизи.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій зазначили, що повідомлення по загоряння надійшло близько 1-ї ночі.

“На місце події негайно прибули вогнеборці 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю, вогнеборці встановили, що у дворі 17-поверхового житлового будинку зайнявся моторний відсік в припаркованому автомобілі Kia Cerato. О 1:29 бійці ліквідували загоряння. Внаслідок пожежі пошкоджено двигун автомобіля та знищено салон”, – йдеться у повідомленні пресслужби відомства.

Читайте також:
Фірсов заявляє про своє призначення на посаду в.о. голови Держекоінспекції України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна