В УЄФА вирішили перенести Євро-2020 на наступний рік, – L’Equipe

 

УЄФА 17 березня має намір оголосити про перенесення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу на 2021 рік через пандемію коронавірусу.

Про це у четвер, 12 березня, повідомляє видання L’Equipe.

Союз європейських футбольних асоціацій на майбутньому засіданні за участю представників усіх країн, які входять до організації, оголосить про тимчасове призупинення розіграшів Ліги чемпіонів і Ліги Європи та перенесення “Євро” на 2021 рік через оголошену у світі пандемію коронавірусу.

Зазначається, що аби реалізувати свої плани УЄФА доведеться домовитися із ФІФА (Міжнародною федерацією футбольних асоціацій), яка планує у 2021 році провести оновлений Клубний чемпіонат світу.

Засідання УЄФА щодо ситуації, яка склалася через коронавірус, відбудеться у режимі відеоконференції. До участі у ній запрошені представники 55 асоціацій, що входять до складу УЄФА, керівники Асоціації європейських клубів і європейських ліг, а також представники Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів.

Як інформувала “Новинарня“, 16-й чемпіонат Європи мав би пройти з 12 червня по 12 липня 2020 року – вперше в 12 різних містах 12 країн.
Збірна України гратиме на Євро втретє поспіль – після першостей 2012-го (господарі Україна, Польща) і 2016-го (Франція) років.

Читайте також:
Жеребкування Євро-2020: з ким гратиме Україна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна