Сивохо: До НАТО не можуть вступити країни з внутрішнім конфліктом

 

Радник секретаря Ради нацбезпеки і оборони Сергій Сивохо вважає, що в процесі інтеграції України в НАТО немає жодних змін, а реальні перспективи вступу до Альянсу відсутні.

Як інформує “Новинарня” про це він розповів в ефірі телеканалу “Наш” 10 березня.

“Це ж видно неозброєним оком, що нічого не відбувається в цьому напрямку. Так, є прагнення, так, воно закріплене в документах, але нічого такого не відбувається. Наприклад, у НАТО не можуть вступити країни з внутрішнім конфліктом. У нас, на жаль, є бойові дії”, – сказав Сивохо.

Як інформувала “Новинарня“, на противагу подібним заявам, нинішній глава МЗС Дмитро Кулеба нещодавно заявив, що Україна зможе стати членом НАТО і з окупованими територіями.

Нагадаємо, нещодавно радник секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення окупованих територій Донбасу Сергій Сивохо анонсував створення Національної платформи примирення і єдності, щоб почати “пошук діалогу на шляху до миру”. Він наголосив, що “більшість українців хочуть саме цього, але войовнича меншість продовжує диктувати стару набридлу політику””.

Читайте також:
“Церква, що присутня по усіх боках конфлікту”: Сивохо назвав медіатора для врегулювання на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна