Окупанти обстріляли житлові квартали Мар’їнки: дітей евакуювали зі школи

 

Російсько-окупаційні війська обстріляли житлові квартали на околицях населеного пункту Мар’їнка.

Про це в середу, 11 березня, повідомляє пресцентр штабу ООС.

“Занадто гучний режим “тиші” влаштували російсько-окупаційні війська мирним мешканцям Мар’їнки на Донеччині – персоналу та вихованцям загальноосвітньої школи № 2 цього міста”, – йдеться у повідомленні.

Так, представники збройних формувань Російської Федерації обстріляли зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів житлові квартали на околицях населеного пункту Мар’їнка.

“Як з’ясували офіцери однієї з груп цивільно-військового співробітництва зі складу Об’єднаних сил, в районі обстрілу також знаходилася зазначена школа. У смертельній небезпеці опинилися учні, які залишилися на сьомий урок, та діти молодших класів, які залишилися у групі продовженого дня”, – відмітили у пресцентрі.

Персонал навчального закладу оперативно евакуював школярів до бомбосховища цієї ж школи.

“По завершенні обстрілу працівники Національної поліції вивезли учнів та персонал школи з небезпечного району та розвезли по домівках. На щастя, загиблих та поранених серед місцевих мешканців та дітей школи немає”, – повідомили у штабі ООС.

Читайте також:
Окупанти прицільно з гранатометів обстріляли житлові будинки у Верхньоторецькому, – штаб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна