Окупанти прицільно з гранатометів обстріляли житлові будинки у Верхньоторецькому, – штаб

 

Штаб операції Об’єднаних сил звітує, що російські окупаційні війська вкотре обстріляли житлову інфраструктуру мирного цивільного населення прифронтових районів Донеччини.

Про це в понеділок, 9 березня, повідомляють у пресцентрі ООС.

“Російські окупанти прицільними вогневими ударами з гранатометів різних систем обстріляли будинки мирних мешканців населеного пункту Верхньоторецьке“, – йдеться у повідомленні.

У результаті обстрілів пошкоджень зазнали вісім будинків по вул. Вишневій: ударною хвилею вибито вікна та посічено уламками покрівлю дахів.

Крім того, в одному з помешкань внаслідок потрапляння палаючих уламків гранат виникла пожежа, її вчасно локалізували та ліквідували.

Ніхто з мешканців ушкоджених будинків не постраждав.

“Російські окупанти свідомо вели вогонь на ураження по будинках мирного населення. Їхня мета – знищити не лише цивільну інфраструктуру прифронтових населених пунктів, але й демонстративно вбивати українських громадян, які живуть поблизу лінії зіткнення”, – безапеляційно заявляють речники штабу ООС.

Читайте також:
ОСи показали, як окупанти підпалили їхні позиції й житлові будинки в Мар’їнці. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна