Франція надає 900 тисяч євро на реформування “Укроборонпрому”

 

Франція надає 900 тисяч євро на консультаційні послуги міжнародних експертів, які братимуть участь у розробці цільової моделі корпоративного управління “Укроборонпрому”.

Про це під час спільного брифінгу з послом Франції в Україні Етьєном де Понсеном в середу, 11 березня, заявив генеральний директор концерну Айварас Абромавичус.

“Наша кінцева мета – створення потужних, політично-незалежних секторальних холдингів на базі провідних підприємств-учасників “Укроборонпрому” з прозорою та ефективною системою управління. Саме тому ми потребували незалежного аналізу поточного стану справ та високо цінуємо співпрацю із урядом Франції. Близько 900 тисяч євро, які передбачені на оплату послуг провідних міжнародних консультантів, – це дійсно суттєва допомога, яка дозволить залучити додатковий інтелектуальний капітал до реформи концерну”, – цитує Абромавичуса пресслужба концерну.

Йдеться про посилення та оптимізацію корпоративного управління “Укроборонпрому”.

Читайте також:
Проти експрацівників “Укроборонпрому” розслідують майже 600 кримінальних справ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна