В Україні затвердили план розвитку жіночого футболу до 2024 року

 

Виконавчий комітет Української асоціації футболу (УАФ) під час свого засідання у Киїєві в четвер, 5 березня, затвердив стратегічний план розвитку в Україні жіночого футболу на 2020-2024 роки.

Про це передає “Новинарня” з посиланням на пресслужбу УАФ.

На цьому ж засіданні також прийняли формат упровадження вимог стосовно підтримки професійними футбольними клубами жіночих і дівочих команд.

Відповідно до затвердженої стратегії, у сезоні 2020/2021 клуби УПЛ та першої ліги ПФЛ мають зареєструвати не менше 20-ти футболісток до 16-ти років. У сезоні 2021/2022 клуби УПЛ та першої ліги ПФЛ мають зареєструвати не менше 30-ти футболісток до 17-ти років та підписати угоду про співробітництво з жіночою командою вищої/ першої/другої ліги чемпіонату України серед жінок або мати у структурі клубу жіночу команду вищої/першої ліги чемпіонату України серед жінок.

Як інформувала “Новинарня“, українська суддя Катерина Монзуль увійшла у топ-10 найкращих футбольних рефері світу.

Читайте також:
Збірна України дізналася суперників у вищому дивізіоні Ліги націй 2020/21

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна