Українська суддя Катерина Монзуль увійшла у топ-10 найкращих футбольних рефері світу

 

Українка Катерина Монзуль зайняла шосте місце у рейтингу найкращих футбольних суддів світу.

Про це повідомляє офіційний сайт Української асоціації футболу.

IFFHS (Міжнародна федерація футбольної історії і статистики) провела опитування серед 90 експертів і журналістів щодо визначення найкращого арбітра 2019 серед жінок.

Впевнену перемогу в опитуванні отримала француженка Стефані Фраппар. Українка Катерина Монзуль зайняла шосте місце.

Цього року Монзуль судила матчі жіночого чемпіонату світу. В ролі головного арбітра українка виступила у двох матчах групового етапу турніру: Німеччина – Іспанія (1:0), Камерун – Нова Зеландія (2:1), а також у чвертьфінальній зустрічі Франція – США (1:2)

У сезоні 2019/2020 у вересні українка вже відпрацювала на грі 1/16 фіналу жіночої Ліги чемпіонів між італійським “Ювентусом” та іспанською “Барселоною” (0:2).

Як писала “Новинарня“, Українська асоціація футболу звернулася до ДБР, ГПУ та МВС із заявою про розкрадання експрезидентом Федерації футболу України Григорієм Суркісом 380 мільйонів євро, які призначалися ФФУ (нині – УАФ).

Читайте також:
“Кров Героїв кличе до помсти”: закарпатські ультрас вшанували загиблого комбрига Коростельова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна