До Києва й Вінниці доправили 14 поранених на Донбасі військових

 

Вісьмох поранених військовослужбовців літаком доправили з Харкова до госпіталю у Вінниці, ще шістьох транспортували залізницею до Києва.

Про це у п’ятницю, 6 березня, передає “Новинарня” з посиланням на пресслужбу Міністерства оборони.

“З Військово-медичного клінічного центру Північного регіону, що у Харкові, було здійснено планову медичну евакуацію поранених в районі відсічі та стримування збройної агресії РФ українських воїнів. У Харкові наші військові лікарі стабілізували їх стан та підготували військових до наступного етапу лікування у військово-медичних установах Вінниці та Києва”, – йдеться у повідомленні.

Реанімаційно-операційним літаком Ан-26 “Віта” вісьмох поранених доправлено до Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону, що у Вінниці, ще шестеро військових з бойовою травмою (акубаротравма) прибули до Головного військового клінічного госпіталю в Києві залізничним транспортом.

Фото: mil.gov.ua

У пресслужбі повідомляють, що українські бійці розміщенні у відділеннях центрів та проходять діагностичне обстеження задля подальшого призначення відповідного лікування.

За словами військових медиків, стан їх здоров’я визначається як стабільний. За інформацією командування Медичних сил ЗСУ, воїни забезпечені усім необхідним для лікування та реабілітації.

Читайте також:
На Донбасі відкриють три опорні лікарні неподалік КПВВ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна