Зміни в Україні стануть можливими лише з новим президентом, – В’ятрович

 

Народний депутат від “Європейської солідарності” Володимир В’ятрович у середу, 4 березня, розповів позицію партії “Європейська солідарність” щодо відставки уряду.

Про це передає “Новинарня” з посиланням на “Еспресо”.

“Ми всі тиснули жовту кнопку, тому що це імітація змін. Ми не очікуємо жодних змін в політиці держави. Одного “Зеленського” ми зараз відправили в відставку, через кільканадцять хвилин оберемо іншого “Зеленського” на посаду прем’єр-міністра. Насправді зміни в країні стануть можливими тільки після того, коли зміниться президент країни”, – заявив нардеп від “ЄС” Володимир В’ятрович.

Він додав, що не розуміє позиції владної монобільшості, яка не представила майбутнього прем’єра Дениса Шмигаля іншим фракціям.

Також В’ятрович заявив, що жоден в парламенті не знає новий склад уряду та, з його точки зору, призначення “списком” всіх міністрів неприйнятне.

На думку Володимира В’ятровича кожну кандидатуру на посаду міністра слід розглядати окремо.

Як інформувала “Новинарня“, 4 березня Рада проголосувала за відставку перм’єра Гончарука.

28 лютого голова Верховної Ради Дмитро Разумков оголосив про скликання позачергового пленарного засідання парламенту на 4 березня, на 16:00.

Рада розглядатиме “питання про Кабінет міністрів України та про діяльність МВС України, СБУ, ДБР, НАБУ, Офісу Генпрокурора у сфері подолання корупції в Україні і зміцнення правопорядку”.

Читайте також:
Дискредитація Революції Гідності стала можливою через позицію влади, – В’ятрович

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна