В уряді залишаються вакантними “десь п’ять” посад, – Арахамія

 

Склад нового Кабінету Міністрів ще повністю не сформовано.

Як передає “Новинарня” з посиланням на “Укрінфомр” у середу, 4 березня, про це повідомив голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія.

“Ще є вакантні посади в уряді — їх там десь п’ять, здається… Тобто МінАПК, віцепрем’єр з питань економіки, здається, віцепрем’єр з питань оборони, міністр освіти, міністр економіки, Мінкульт”, – сказав Арахамія.

Окрім того, він зазначив, що міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов і міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський виступають проти розділення їхніх міністерств.

“Він (Милованов, – “Н”) не хоче, щоби було розділено міністерство, він не згоден на це. Ми вирішили, що Міністерство економіки зробили таким гігантом, фактично монстром, і фактично важко цим керувати, незважаючи на особу міністра. Бородянський теж проти розділення міністерства”, – пояснив він.

Як інформувала “Новинарня“, 4 березня Верховна Рада на позачерговому засіданні звільнила Олексія Гончарука з посади прем’єр-міністра.
Главою уряду парламентарії призначили Дениса Шмигаля, який до цього був віцепрем’єр-міністром, міністром розвитку громад та територій.

Читайте також:
Зміни в Україні стануть можливими лише з новим президентом, – В’ятрович

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.