Окупанти в лютому вдвічі збільшили кількість обстрілів підрозділів ОС, – УС СЦКК

 

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін звітує про збільшення кількості обстрілів позицій підрозділів Об’єднаних сил із забороненого Мінськими домовленостями озброєння протягом лютого.

Про це йдеться у повідомленні пресцентру штабу операції Об’єднаних сил у середу, 4 березня.

“За даними штабу Об’єднаних сил збройні формування Російської Федерації протягом лютого 2020 року із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 152 мм та 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, озброєння танку випустили понад півтори тисячі боєприпасів, що вдвічі більше у порівнянні з попереднім місяцем“, – йдеться у повідомленні.

Найбільш напруженою обстановка була в районі населеного пункту Оріхове, поблизу якого по підрозділах Об’єднаних сил випущено третину від загальної кількості боєприпасів.

Читайте також:
Бойовики “ДНР” порушують умови відведення “градів” і танків. УС СЦКК заявляє про загрозу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.