“Новий закон про СБУ найближчим часом буде внесений у ВР”, – Баканов

 

Голова Служби безпеки України Іван Баканов сподівається, що новий проєкт закону “Про Службу безпеки України” найближчими днями буде внесено на розгляд Верховної Ради.

Про це він заявив під час виступу в парламенті, передає УНІАН.

“Безпека країни не любить піару. Безпека – це, перш за все, конкретні дії та результати. А вони у нас є. Стратегічні орієнтири оновленої СБУ чітко визначені. Це сучасна й ефективна служба, яка здатна нейтралізувати у своєму зародку будь-яку загрозу. Вірю, що в цьому нам допоможе новий закон «Про Службу безпеки України», який, я сподіваюся, днями з’явиться у ВР”, – сказав Баканов.

31 січня Баканов заявив, що ініціює новий закон про СБУ. “Ми підготували новий проєкт закону «Про СБУ». Наразі документ знаходиться в офісі президента. І задасть вектор перезапуску роботи Служби. Це фундамент, на якому зводиться будівля оновленої СБУ. Мова йде про зміну підходів у роботі – від реактивного до проактивного. Служба має зосередитись на нейтралізації загроз, а не боротися з їхніми наслідками”, – наголосив тоді Баканов.

Читайте також:
Зарплата як у Верховному Суді та спецзвання: Баканов анонсував деталі реформи СБУ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна