Окупанти обстріляли з мінометів позиції ЗСУ під Лебединським і Широкиним

 

З початку доби, станом на 12:00, окупанти п’ять разів порушили режим припинення вогню на Маріупольському напрямку.

Про це у вівторок, 3 березня, передає “Новинарня” з посиланням на пресслужбу Міноборони.

“У всіх випадках противник використовував заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм, випустивши 33 міни. Так починаючи з 4 ранку, грубо порушуючи Мінські домовленості, збройні формування Російської Федерації з напрямку Саханки чотири рази обстріляли позиції українських Захисників неподалік Широкиного з міномета калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Також вранці протягом 40 хвилин з міномета калібру 82 мм, автоматичних гранатометів та іншого легкого піхотного озброєння окупаційні війська вели вогонь по позиціях Об’єднаних сил неподалік Лебединського“, – йдеться у повідомленні.

За наявною інформацією, бойових втрат з боку військовослужбовців ООС внаслідок прицільних обстрілів немає.

Як інформувала “Новинарня“, за даними української розвідки, РФ стягнула на кордон із Україною майже 90 тисяч військових, 1100 танків, сотні літаків.

Читайте також:
Україна не братиме участь у святкуванні 75-ї річниці закінчення війни у Москві 9 травня, – Пристайко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна