У 2020 році МОУ планує збудувати ще три модульні містечка для армійців на фронті

 

У 2020 році планується розгорнути ще як мінімум три польові табори — модульні містечка в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Про це в понеділок, 3 березня, повідомив міністр оборони України Андрій Загороднюк під час круглого столу за участю представників будпромисловості, присвяченому новітнім підходам будівництва для військових.

Загороднюк нагадав, що минулого року завершено будівництво першого експериментального модульного містечка на другій лінії оборони у районі проведення ООС.

Він побудований за західними стандартами.

“В нас є серйозні плани щодо розбудови швидкозбірних споруд спеціального призначення — модульних конструкцій. У 2020 році планується розгортання ще як мінімум трьох подібних польових таборів — модульних містечок. Вони швидко збираються і їх можна швидко перемістити в інше місце”, – цитує Загороднюка пресслужба оборонного відомства.

Для бригад, за його словами, також планують побудувати швидкозбірні конструкції пункту постійної дислокації.

Першим проєктом буде Сєвєродонецьк, потім — Маріуполь. Також паралельно, каже, будуватимуть в Закарпатті та інших місцях.

Далі — нова база в Маріуполі ще для однієї бригади. І таким чином будемо розширювати інфраструктуру ЗС України”, — зазначив Андрій Загороднюк.

Читайте також:
“Хатинки для військових”. У Міноборони презентували житлові модулі для армійців на фронті. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна