У Молдові на конкурсі вин окупований Крим назвали Росією

 

Організатори винного конкурсу Eurasia Wine & Spirits Competition 2020, який відбувся у Молдові, назвали окупований РФ український Крим російською територією.

Як передає “Новинарня” у вівторок, 3 березня, відповідні дані вказані на сайті конкурсу.

За результатами конкурсу сьоме місце посіло вино “Бастардо Массандра” 2015 року. Країною походження вина організатори вказали Російську Федерацію.

За даними проєкту “Крим.Реалії”, окупаційна адміністрація Криму вже висловила радість з приводу рішення організаторів “попри санкції”.

“Смак і аромат кримського вина пробиває блокадний статус республіки: попри санкції Заходу і США, експерти виноробства визнали високу якість “Бастардо Масандра” на міжнародному рівні. Конкурс проводиться під патронатом і за регламентом Міжнародної Організації Винограду і Вина”, – заявив підконтрольний Кремлю “міністр сільського господарства” окупованого Криму Андрій Рюмшин.

Як інформувала “Новинарня“, американська телеведуча Еллен Дедженерес назвала ансамбль Вірського “російським”.

Читайте також:
Британський журнал для домогосподарок назвав Крим російським. Посольство реагує

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна