Американська телеведуча назвала ансамбль Вірського “російським”

 

Популярна американська телеведуча Еллен Дедженерес опублікувала відео виступу Українського національного ансамблю імені Павла Вірського у своєму інстаграмі, підписавши відео “тільки подивіться на цих росіян”.

Як повідомляє “Новинарня“, на відео, яке запостила телеведуча, учасники ансамблю готуються до концерту.

https://www.instagram.com/p/B745cZRh94y/?utm_source=ig_web_copy_link

На помилку ведучої одразу відреагували самі танцівники. Вони опублікували сторіс, в якому звернули увагу, що вони з України.

“З позитивного: Еллен Дедженерес запостила ансамбль Вірського. З негативного: з російської сторінки. Дуже шкода, що такі ситуації трапляються і досі”,– написали танцівники.

Вони радіють, що їх можуть побачити 82 мільйонів людей, які підписані на сторінку шоу Еллен Дедженерес. Та пропонують усім перейти за посиланням та написати, що ансамбль насправді з України.

Допис телеведучої прокоментували й у Посольстві України у США.

“Українці є великими шанувальниками The Ellen Show. Шановна Еллен, відео, яке ви опублікували, – це відомий український танець “Гопак”, він не російський”, – йдеться в повідомленні.

У посольстві також додали, що росіяни ніколи не зможуть так танцювати. І це ансамбль Вірського може довести у студії шоу.

Читайте також:
Італійський ведучий вибачився, що назвав Україну “Малою Росією”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна