Україна виборола “золото” чемпіонату Європи з біатлону

 

Збірна України здобула у четвер, 27 лютого, золоту медаль у класичній змішаній естафеті (2х6+2х7,5 км) чемпіонаті Європи-2020, що триває у білоруському місті Раубичі.

Як передає “Новинарня” з посиланням на “Украінформ”, Валентина Семеренко, Юлія Джима, Артем Прима та Дмитро Підручний показали час 1 година 11 хвилин 32,1 секунди і використали 9 додаткових патронів на вогневих рубежах.

Другими на фініші були представники Росії (відставання 32,2 секунди; 9 додаткових патронів), третьою стала команда Норвегії (+33,7; 3)

Загалом в гонці взяли участь 22 команди. Змагання чемпіонату Європи продовжаться у суботу, 29 лютого, спринтерськими гонками, а завершаться наступного дня масстартами.

Як інформувала “Новинарня“, поліція Італії влаштувала обшуки в номерах російських біатлоністів на ЧС у справі про допінг.

Читайте також:
Всеукраїнські змагання з акватлону виграла дівчина-водолаз. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна