Насіров відмовився поновлюватися на посаді голови ДФС

 

Шостий апеляційний адміністративний суд своєю ухвалою від 17 лютого прийняв відмову Романа Насірова від позовних вимог про поновлення його на посаді голови Державної фіскальної служби.

Про це в понеділок, 24 лютого, повідомляє пресслужба суду.

У Шостому апеляційному адміністративному суді заявили, що суддя у своїй ухвалі визнає нечинним рішення Окружного адмінсуду про поновлення Насірова на посаді та закриває провадження.

У Шостому апеляційному наголосили, що постанова від 17 лютого залишила без змін рішення ОАСК винятково в частині визнання протиправним та скасування розпорядження Кабміну про звільнення Насірова.

31 січня 2018 року Кабінет міністрів України звільнив Романа Насірова з посади голови ДФС.

11 грудня Окружний адміністративний суд Києва поновив його на посаді. Втім, фактично він на роботу не вийшов.

Як інформувала “Новинарня“, в грудні 2018 року суд відновив Романа Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби. Звільнення відбулося через більш ніж півтора року після затримання в рамках розслідування газової справи. У березні 2017 року він вийшов під заставу в розмірі 100 млн гривень.

Насірову інкримінували дії, які завдали збитків державі на 2 млрд гривень. Зокрема, співпрацю з нардепом-втікачем Олександром Онищенком, якому він видавав відстрочки на рентну плату за видобуток корисних копалин.

Читайте також:
Обвинувальний акт Насірову із 774 сторінок зменшився до 4-х: зачитали за 10 хвилин

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна