Суд визнав законним поновлення Насірова на посаді голови ДФС

 

Шостий апеляційний адміністративний суд визнав законним поновлення Романа Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби.

Про це у понеділок, 24 лютого, повіломляє “Новинарня” з посиланням на рішення суду.

Апеляційна інстанція підтвердила рішення Окружного адміністративного суду Києва від 11 грудня 2018 року в частині визнання протиправним та скасування розпорядження Кабінету Міністрів від 31 січня 2018 про звільнення Насірова з посади голови ДФС.

Постанова набирає чинності з дня її прийняття та може бути оскаржена безпосередньо у Верховному Суді.

Як інформувала “Новинарня“, в грудні 2018 року суд відновив Романа Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби. Звільнення відбулося через більш ніж півтора року після затримання в рамках розслідування газової справи. У березні 2017 року він вийшов під заставу в розмірі 100 млн гривень.

Насірову інкримінували дії, які завдали збитків державі на 2 млрд гривень. Зокрема, співпрацю з нардепом-втікачем Олександром Онищенком, якому він видавав відстрочки на рентну плату за видобуток корисних копалин.

Читайте також:
Обвинувальний акт Насірову із 774 сторінок зменшився до 4-х: зачитали за 10 хвилин

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна