Єрмак зустрівся з послами країн “Великої сімки”: говорив і про розведення на Донбасі

 

Керівник офісу президента України Андрій Єрмак зустрівся з керівництвом посольств країн “Великої сімки”.

Про це надвечір у четвер, 13 лютого, інформує пресслужба Банкової.

Зазначається, що, серед іншого, Єрмак проінформував про ситуацію на Донбасі та майбутні кроки в рамках Мінського процесу.

“Позиція президента є незмінною: ми хочемо зробити все необхідне, щоб припинити війну та провести місцеві вибори по всій території України наприкінці жовтня. Ми працюємо 24/7, бо це стосується життя наших громадян”, – сказав Єрмак.

Керівник ОП додав, що за результатами вчорашньої зустрічі в Мінську практично узгоджена одна з трьох точок для нового розведення. Водночас, за його словами, українська сторона прагне максимально пришвидшити цей процес.

Він нагадав, що Нормандський саміт у Парижі був “доволі успішним”. Його результатом стало взаємне повернення утримуваних осіб наприкінці грудня, і нові списки вже передані в Мінську.

Як інформувала “Новинарня“, президент Володимир Зеленський звільнив з посади керівника ОП Андрія Богдана і натомість призначив на цей пост свого помічника Андрія Єрмака вранці 11 лютого.

Читайте також:
Єрмак пояснив, на яких умовах відбуватимуться вибори в ОРДЛО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна