“О! Мені скотч потрібен”: в Одесі поліцейські пограбували офіс, де проводили обшук. ВІДЕО

 

В Одесі правоохоронці під час обшуку крали особисті речі працівників офісу. Обшук вони проводили у комерційній структурі, яка працює з товариством сліпих.

Як передає у четвер, 13 лютого, “Новинарня” з посиланням на “24 канал”, поліцейські вилучили обладнання на 1,5 мільйона гривень, а також запихали у кишені й привласнювали інші речі працівників структури.

Суд визнав підприємців невинними, однак ані обладнання, ані вкрадених речей їм так і не повернули.

Обшук із крадіжкою зафіксувала камера, розміщена в офісі. На записах видно, як троє поліцейських ходять по приміщенню, беруть різні речі з офісу та кладуть у сумки та власні кишені.

Відео на своєму ютюб-каналі поширила Ольга Нестеренко.

“О! Мені скотч потрібен. Так, що ще мені потрібно, чайник маю, колонку – теж”, – говорить поліцейська, запихаючи у сумку рулон клейкої стрічки.

Водночас інший правоохоронець їсть печиво, яке знайшов в офісі.

“А вони на нас не образяться, що ми в них пожерли?”, – запитує він у колеги. Та відповідає йому: “Думаєш, ми гикати від цього будемо? Мені пох*й”.

Наприкінці ролика стає зрозуміло, що поліцейські помітили камеру відеоспостереження і відімкнули її.

(Увага! Відео містить ненормативну лексику)

Сьогодні усі учасники події встановлені, вони справді є працівниками поліції, повідомили у пресслужбі Нацполіції Одещини.

Як зазначається, люди вже відсторонені від роботи, триває службова перевірка щодо їхньої діяльності. Після цього матеріали передадуть на розгляд ДБР.

“Цей ганебний вчинок паплюжить честь та гідність тих поліцейських, які щодня стоять на варті закону і порядку, іноді ризикуючи життям. Керівництво поліції зацікавлене у тому, щоб в правоохоронних органах служили люди, які є взірцем честі та гідності, та не має наміру приховувати негідні дії подібних працівників”, – додають у Нацполіції Одещини.

Як писала “Новинарня“, суд змінив запобіжний захід ексголові поліції Одещини Дмитрові Головіну.

Читайте також:
Поліцейського, який погрожуючи ножем відібрав у дитини телефон, ув’язнили на 3 роки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна