Новим головою Львівської ОДА став бізнесмен Максим Козицький

 

Президент України Володимир Зеленський призначив Максима Козицького новим головою Львівської обласної державної адміністрації.

Як повідомляє “Новинарня“, про це він оголосив у четвер, 6 лютого, в ході робочого візиту у Львівську область. Відповідний указ про це кадрове призначення датований 5 лютого та опублікований на офіційному сайті президента.

Зеленський привітав Козицького з призначенням і вручив йому указ.

“У нас є ваша людина – львів’янин Максим Козицький… Людина досвідчена, фахова. Ми шукали сильного менеджера – ось він. Я хотів би його привітати”, – сказав Зеленський представляючи нового очільника ОДА під час робочої поїздки на Львівщину.

Максиму Козицькому 38 років. Він – директор компанії “Еко-Оптіма”. Лауреат премії “Людина року” в номінації “Підприємець року”.

Відзначимо, Козицький був одним з кандидатів на цю посаду ще в червні 2019 року. Він є директором компанії по установці вітрових та сонячних електростанцій. Його батько Зіновій Козицький – відомий львівський бізнесмен.

В кінці грудня 2019 року подав декларацію як кандидат на посаду голови Львівської ОДА. У ній він вказав, що за основним місцем роботи заробив 259 тисяч гривень.

Довідка із сайту ОП
Козицький навчався у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького за спеціальністю “Лікувальна справа” (магістр медицини). Також закінчив Національний університет “Києво-Могилянська академія” за спеціальністю “Менеджмент організацій” та Львівський національний університет ім. Івана Франка (“Спеціаліст з обліку і аудиту”).

Працював лікарем-інтерном з хірургії у Львівському національному медичному університеті ім. Данила Галицького, потім – лікарем-методистом Львівського обласного центру здоров’я. У 2007-2010 роках – член спостережної ради ТОВ “Укрнафтогазінвест”.

З 2010 до 2014 року був заступником генерального директора із загальних питань ТОВ “Укрнафтогазінвест”. У 2014-2016 роках – заступник генерального директора ТОВ “Прикарпатська енергетична компанія”.

Нагадаємо, попереднім головою Львівської ОДА був Маркіян Мальський. У грудні Зеленський звільнив його з формулюванням “через відсутність результату”.

В червні 2019 року Зеленський влаштував у Facebook “вибори” голови Львівської ОДА, запропонувавши мешканцям Львівщини три кандидатури.

Читайте також:
Уряд погодив призначення нового голови Закарпатської ОДА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна