Уряд погодив призначення нового голови Закарпатської ОДА

 

Кабінет міністрів на засіданні 29 січня погодив призначення Микити Михайлюка головою Закарпатської облдержадміністрації.

Про це в середу, 29 січня, передає “Українська правда” з посиланням на добре поінформованого співрозмовника в Кабміні.

За інформацією Clarity project, Михайлюк є керівником і один із бенефіціарів ТОВ “Розумні добрива”, яке займається оптовою торгівлею хімічними продуктами. Підприємство зареєстрували у 2019 році.

Також він один із засновників ТОВ “ЕПРОН – ПРО”. Підприємство зареєстровано у 2006 році і займається оптовою торгівлею твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами.

У публічному просторі інформації про Михайлюка майже немає.

Водночас журналіст Віталій Глагола у своєму Telegram-каналі пише, що Михайлюк закінчив академію СБУ та 5 років працював у центральному апараті Служби безпеки.

Раніше, 24 грудня 2019 року, президент Володимир Зеленський вирішив звільнити голову Закарпатської ОДА Ігоря Бондаренка.

Читайте також:
СБУ Закарпаття попередила провокатора, який вішав русинський прапор на ОДА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна