У Канаді Трюдо обговорив із Сенцовим захист незаконно утримуваних людей

 

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо на зустрічі з колишнім політичним в’язнем українським режисером Олегом Сенцовим обговорив захист незаконно утримуваних осіб.

Як передає “Новинарня“, про зустріч у Канаді у вівторок, 4 лютого, Трюдо та Сенцов розповіли на своїх сторінках у фейсбуці.

“Як політичний в’язень Олег Сенцов проявив видатну силу і мужність”, – написав прем’єр-міністр Канади, опублікувавши фото з українським режисером.

На зустрічі також була присутня віцепрем’єрка Канади Христя Фріланд.

Під час розмови йшлося про зусилля Сенцова з боротьби за права переслідуваних і незаконно ув’язнених осіб, зазначив канадський прем’єр-міністр.

“І я підтвердив незмінну підтримку Канадою суверенітету і територіальної цілісності України”, – додав він.

Сенцов на своїй сторінці опублікував селфі з канадським прем’єром і назвав його одним з найвідданіших і найміцніших союзників України.

Як писала “Новинарня“, український режисер Олег Сенцов оголосив кастинг для ветеранів російсько-української війни для своєї кримінальної драми “Носоріг”.

Читайте також:
Позиція Зеленського слабка, і це саме те, чого хоче Путін, – Сенцов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна