У справі Шеремета прокурори класифікують меми з Гітлером як прояв “культивування величі”, – Кулик

 

Роман Кулик
громадський активіст, працівник УІНП, лейтенант запасу, мобілізований у 2015-2016 рр. (служив на посаді заступника командира батальйону по роботі з особовим складом 55 оабр ЗСУ)

(FB)

У цьому немає жодної логіки, але прокурори по справі Шеремета досі гнуть лінію, що Антоненко, Кузьменко і Дугарь були неонацистами й публічно декларувати ці свої погляди, зокрема в соцмережах.

Прокурор Зузак неодноразово акцентував на цьому в контексті мотиву (і вже після всіх хвиль висміювання цієї ідіотії), згадуючи якийсь допис Кузьменко з фото Гітлера за 2019 рік.

Я тут пробігся по її дописах – там із Гітлером лише мемас про “формалізацію стосунків” із явною відсилкою до діалогу Зеленського з ветеранами в Золотому напередодні розведення.

Я майже впевнений, що ці ідіоти саме його і мали на увазі, бо якісь серйозні дописи Кузьменко з ґлорифікацією Адольфа не пройшли би непоміченими.

А слідство давно би вивалило скріни цих дописів. А коли немає за що вхопитись – вони і меми класифікують як прояв “культивування величі”.

Читайте також:
Високий рівень компетенції досягають роками держслужби, а не тижнем тренінгів, – Кулик

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна