Туреччина допоможе збудувати житло для кримських татар у Херсонській області

 

Президент Туреччини Тайїп Ердоган заявив, що Туреччина допоможе Україні забезпечити житлом близько 500 сімей кримських татар у Херсонській області.

Як повідомляє “Новинарня“, про це Ердоган заявив під час брифінгу за результатами зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським в Києві у понеділок, 3 лютого.

“Ми прийняли з моїм товаришем рішення побудувати разом з розбудовою інфраструктури житло для 500 сімей. Наші міністри обговорять питання і ми разом будемо діяти. Наші спеціалісти приїдуть, все дослідять, зроблять план, зроблять проєкт”, – сказав президент Туречини.

Ердоган висловив впевненість, що турецькі спеціалісти разом з українськими зможуть швидко реалізувати цей проєкт.

“Ще раз хочу підкреслити – ми не підтримуємо незаконну анексію Криму. Ми повністю підтримуємо і будемо підтримувати суверенітет і територіальну цілісність України, включно з Кримом”, – впевнено додав Ердоган.

Читайте також:
ЗСУ отримають близько $36 млн від Туреччини: є угода

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна