На Львівщині у військовій частині “утилізовували надлишкове майно”: палили каремати

 

У одній із військових частин Державної прикордонної служби у Львівській області №2418 “утилізовували надлишкове майно”: кидали у вогонь каремати.

Як повідомляє “Новинарня“, відповідне відео поширив у понеділок, 3 лютого, на фейсбуці волонтер та громадський активіст Роман Сініцин.

“Це трохи жестяк. Хоча ні. Це “утилізація надлишкового майна”. Шкода, не можу тегнути нинішнього керівника ДПС Сергія Дейнеко, він як бойовий офіцер з Луганського прикордонного загону, повинен прекрасно пам’ятати 2014 рік і забезпечення його підрозділу речовим майном”, – пише Сініцин.

Волонтер опублікував відео, на якому видно, як військові склали на купу каремати та підпалили. “Дійство” відбувається, вочевидь, на території підрозділу.

“Я прекрасно пам’ятаю сотні і тисячі цих рюкзаків-карематів-форми і взуття – приладів і тепловізорів – автомобілів і безпілотників, які люди з усієї країни відправляли на Схід. Прикордонникам – у тому числі. І ще знаю кому б це конкретне візуально не зношене “надлишкове майно” не завадило навіть зараз”, – акцентує Сініцин.

За його інформацією, палили не лише каремати, а ще й наплічники та взуття.

Це майно також, буцімто, було “лишнім”, а у випадку перевірки його не мало би бути в наявності.

Читайте також:
У Харкові вночі спалили волонтерський намет. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна