“Ми міцнішаємо”: “холодноярці” з 93 омбр жорстко звернулися до окупантів

 

93-я окрема механізована бригада ЗСУ “Холодний Яр” звернулася до російських гібридних військ.

Відповідний допис з’явився на сторінці пресслужби бригади в понеділок, 3 лютого.

“Вони називали нас “карателями”, не зазначаючи при цьому, що прийшли на українську землю з російськими танками, “Градами” і мінометами й почали обстрілювати наші міста та села, руйнувати будівлі та вбивати людей”, – пишуть пресофіцери підрозділу.

“Вони називали себе “шахтарями”, але досі не можуть пояснити, як можна шість років поспіль видобувати у своїх шахтах нову російську зброю. Вони запевняють, що захищають “мирне населення Донбасу”, але при цьому забувають згадати, як збили малайзійський “Боїнг” із 298 цивільними на борту”.

“Путін каже, що “їхтамнєт”, а тим часом Комітет солдатських матерів Росії не може дошукатися своїх синів, які воювали невідомо де і поховані невідомо як.

Саме тому ми чинимо жорсткий опір московській навалі, не зважаючи на розміри та забезпечення армії РФ”.

“Саме тому ми міцнішаємо, а вони слабшають. Саме тому об’єднуємося та взаємодіємо, а вони стріляють і підривають одне одного”.

“Бо правда на нашому боці. Слава Україні!”, – резюмують холодноярці.

Читайте також:
Під гранатометним обстрілом на Луганщині загинула медик 93 омбр Клавдія Ситник

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна