Ексрадник Зеленського лікар Комаровський анонсував “гастролі” в Росії

 

Колишній радник президента Володимира Зеленського, відомий український педіатр і шоумен Євген Комаровський збирається організувати платні семінари в Росії.

Як повідомляє “Новинарня“, “гастролі” лікаря заплановані в Новосибірську, Іркутську, Якутську, Єкатеринбурзі та Уфі на 15-21 квітня 2020 року.

Про це Комаровський розповів у відеозверненні, запросивши росіян на семінари.

“Будемо обговорювати найгостріші та найактуальніші питання: здоров’я дитини та взаємовідносини між батьками. Ми поговоримо і про розвиток, і про догляд за дитиною протягом першого року життя, і про планування вагітності, і про вакцинацію, і про дітей, які часто хворіють, і про алергію, і про глисти, і про епідеміологічну ситуацію, і, звісно ж, про те, як мамі й татові виростити здорову дитину і не втратити любов та повагу одне до одного”, – анонсує захід Комаровський.

“Добрий лікар Комаровський їде на гастролі до Росії помагати виховувати здорових хлопчиків, завтрашніх солдат. Зелених як і він человечків”, – іронізує журналіст Вахтанг Кіпіані.

“Доктор Комаровський в квітні зібрався провести “Семинары для осознанных родителей” в м. Уфа, Якутськ, Іркутськ…Ціни на захід від 1500-3000 рублів. Саме на цьому відео якраз яскраві представники батьків з цих міст. Не забудьте їм вітання передати та “подякувати” за їх відрядження”, – пише блогер-аналітик та ветеран АТО Анатолій Штефан, публікуючи відео, де російські найманці їдуть на танку на Донбасі.

Євген Комаровський – український дитячий лікар, кандидат медичних наук, лікар вищої категорії і телеведучий, веде передачу “Школа доктора Комаровського”.

17 квітня 2019 року увійшов до команди кандидата у президенти Володимира Зеленського.

Читайте також:
“Моі чєловечкі”: Зеленський уперше повністю представив свою команду

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна