“Моі чєловечкі”: Зеленський уперше повністю представив свою команду

 

Кандидат у президенти Володимир Зеленський сьогодні, 18 квітня, в ефірі ток-шоу “Право на владу” на телеканалі “1+1” вперше майже повністю представив свою команду.

“Це експерти, це моя команда, професійні люди, фахівці, молоді і світлі, розумні люди, які підуть зі мною в адміністрацію президента… а хто з них буде найкращим – обійме ту чи іншу посаду”, – повідомив Зеленський. І по черзі зачитав їхні імена та ролі у його штабі.

“Руслан Стефанчук – наш ідеолог, відповідає за реформування державних і правових інституцій та законопроектну роботу, великий науковець у всіх значеннях цього слова, людина з великим ідеями і великим серцем.

Іван Баканов – голова партії «Слуга народу», відповідає за взаємність із Верховною Радою України.

Дмитро Разумков – питання внутрішньої політики.

Олександр Данилюк – міжнародні відносини, фінансова та банківська політика.
– Олександр був міністром – це єдиний мінус. Вважаю, щоб зруйнувати стару систему потрібні такі фахові люди, – сказав Зеленський.

Руслан Рябошапка – правоохоронна та антикорупційна політика.

Галина Янченко – допомагає Рябошапці, експерт з антикорупційної політики і діджитал-рішень для держави.

Денис Монастирський – правоохоронні органи.

Сергій Іонушас – органи правосуддя.

Іван Апаршин – експерт з безпеки та оборони.

Ірина Венедіктова – відповідає за реформи в судовій системі.

Данило Гетьманцев – економіка, фінанси та оподаткування.

Вікторія Страхова – банківська діяльність.

Михайло Федорів – керівник діджитал-напрямку ЗеКоманди.

Олександр Мережко – експерт з питань міжнародних відносин та народовладдя.

Олег Бондаренко – екологічна політика.

Марина Бардіна –відповідає за реалізацію політики рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.

Сергій Кальченко – експерт з виборчого законодавства та європейських стандартів у сфері прав людини.

Андрій Герусь – відповідає за напрямки енергетики, ЖКХ та антимонопольне регулювання.

Сергій Бабак – освіта і наука.

Євген Комаровський – радник з питань медицини.

На запитання, чому він так довго уникав відкритого спілкування з журналістами, так що його прозвали “котом у мішку”, Зеленський заявив: “Це наша стратегія – достукатися до людей без популістських гасел і вихваляння”.

“Якщо порівнювати двох кандидатів – мені здається, краще кіт у мішку, ніж вовк в овечій шкурі“, – прокоментував фронтмен “Кварталу 95”.говорив переважно російською.

Упродовж усієї програми шоумен переходив з російської на українську і навпаки, але загалом

Я не ходжу на ток-шоу – я поважаю ведучих, експертів і журналістів, але не можу ходити туди, де сидять люди старої влади і вони просто собачаться, займаються просто піаром – нічого толкового”, – пояснив Зеленський, чому уникає спілкування.

“Чим займається зараз Верховна Рада? Які законопроекти Верховна Рада прийняла за час цих політичних перегонів? Раз, два, три, чотири, п’ять – назвіть щось! Просто робота ні про що. Я хотів їм показати, що без цього ось вихваляння, без цього популізму – ми їх зробимо. І ми їх зробили!”, – потішився кандидат.

“Я не ховаюся від журналістів. Я дійсно працюю, у мене перехідний період дуже складний! Крім того, сміття, яке на мене вилили … У мене є студія «Квартал 95» – це мої рідні люди, маі чєлавєчкі любімиє. Це великий бізнес. І я передаю повноваження“, – спробував пояснити Зеленський, наголосивши, що не передаватиме бізнес “5 років, як Ліпецьку фабрику”, а все зробить зразу.

“У мене 500 запитів від західних ЗМІ – і така ж кількість від українських журналістів. Я не можу розірватися. Вибачте мені, будь ласка, якщо я образив когось із журналістів”, – заявив кандидат.

Зеленський додав: “Вибачте, я жива людина. І у мене ще є діти. І ось сьогодні мій хлопчик захворів – каже: навіщо ти йдеш? Я не тисну на жалість, я хочу пояснити”.

“Я жива людина, я йду в політику як жива людина. Я багато чого не знаю, у мене немає досвіду – все це правда. Але я така ж людина, як усі громадяни України, – і я хочу таким залишитися”, – сказав кандидат.

“І найголовніше в стратегії – це вишенька на торті: наше відео. Такі звернення будуть, якщо ми переможемо – ми так само будемо спілкуватися з нашим суспільством. Тому що коли з’являється тільки одне відео – а я не вмію говорити одне й те саме… Тому наше відео – це була вишенька на торті”, – підсумував Зеленський.

Читайте також:
Штаб Зеленського оголосив перші десять кроків нового президента

Зеленський розповів про своє ставлення до Путіна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна