У справи Майдану повернули попередній склад прокурорів

 

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка повернув попередній склад прокурорів у справах злочинів проти учасників Революції гідності: Олексія Донського, Ігоря Земського, Яніса Симонова.

Як повідомляє “Новинарня“, про це у вівторок, 28 січня, інформують у Адвокатській дорадчій групі у Фейсбуці.

“Добрі новини з Офісу генерального прокурора. Змінено групу прокурорів у справі по вбивствам на вул. Інститутській 20.02.2014 р.Після задоволення відводу фейковим прокурорам 14.01.2020 Святошинським районним судом, Генеральний прокурор 27.01.2020 своєю постановою повернув “оригінальний” склад групи прокурорів – Олексія Донського, Ігоря Земского, Яніса Симонова і підсилив групу”, – йдеться у повідомленні.

Як відомо, у грудні 2019 року Рябошапка замінив групу прокурорів у справі про розстріли на вулиці Інститутській у Києві, здійснені під час акцій протесту в лютому 2014 року.

14 січня суд задоволення відвід нової групи прокурорів.

Читайте також:
Прокурори справ Майдану пройшли співбесіди і призначені на посади

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна