Закон про посилення соцзахисту військових: нардепи подали понад 80 правок

 

До другого читання законопроєкту №2343 “Про внесення змін до закону “Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей” народні депутати подали 84 правки.

Як повідомляє “Новинарня“, про це у вівторок, 28 січня, йдеться на офіційному сайті Верховної ради.

Так, у комітеті з питань національної безпеки, оборони та розвідки 27 січня відбулося засідання спільної робочої групи з опрацювання законопроєкту про внесення змін до закону “Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей”.

“Суб’єкти права законодавчої ініціативи мали можливість подати свої поправки та пропозиції до законопроєкту до 21 січня. Усього народними депутатами було подано 84 поправки і пропозиції. Усі запропоновані поправки і пропозиції будуть розглядатися на засіданні профільного комітету – Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки”, – вказано у повідомленні.

Документом передбачається впорядкувати питання, пов’язані з наданням відпусток військовослужбовцям; уточнити окремі питання реалізації права військовослужбовців на забезпечення житлом тощо.

Нагадаємо, Рада прийняла цей проєкт закону за основу у першому читанні. За документ проголосували 340 нардепів. Крім того, парламентарі схвалили скорочену процедуру підготовки проекту до другого читання.

Читайте також:
Нова Рада прийняла 8 законів щодо захисту ветеранів і військових, – “Юрсотня”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна