В Україні досліджували три випадки підозри на коронавірус, – МОЗ

 

В Україні вивчали три випадки підозри на враження коронавірусом: два з них не підтвердилися, а третій досліджують епідеміологи.

Як повідомляє “Новинарня“, про це сказала міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька на брифінгу за підсумками міжвідомчої наради стосовно заходів профілактики поширення коронавірусу.

“Ми вже розслідували три випадки підозри на коронавірус, з них два не підтверджені, за одним проводиться розслідування із залученням українських фахівців-епідеміологів”, – цитує Скалецьку “Укрінформ”.

Вона наголосила, що про дослідження кожного із випадків поінформують населення.

“До населення прохання: вживати звичайних заходів при будь-яких епідеміологічних ситуаціях: мити руки, звертатися до лікаря за будь-яких ознак, щоб лікар встановлював діагноз і призначав необхідне лікування”, – зауважила міністр.

Як відомо, через новий коронавірус, який поширюється світом, у Китаї померли вже 26 осіб.

Зареєстровано понад 800 випадків захворювання, спричинених новим коронавірусом. Вірус був підтверджений у сусідніх з Китаєм країнах – Таїланді, Південній Кореї, Японії, Тайвані, РФ, В’єтнамі, а також у США та Франції.

Влада Китаю закрила вже 13 міст у провінції Хубей через поширення нового коронавірусу.

Читайте також:
В Україні створили оперативний штаб через коронавірус

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна