У Києві колишнього начальника ДАІ затримали за водіння в нетверезому стані

 

Увечері в суботу, 18 січня, в Києві затримали колишнього начальника Державної автомобільної інспекції Олександра Єршова за водіння авто в нетверезому стані.

Як повідомив у фейсбуці Pitbull Kiev, активісти помітили, як Єршов напідпитку сідав за кермо Range Rover біля нічного закладу. Вони викликали поліцію і поїхали за ним до котеджного містечка.

“Манера їзди в автомобіля була явно неадекватна, швидкість місцями перевищувала 100 кілометрів на годину (в спальному районі) і створювала не одну аварійну ситуацію”, – ідеться в дописі.

Незабаром під’їхали патрульні, які помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння і попросили показати документи.

Згідно з повідомленням, Єршов чинив опір, 6−8 співробітників намагалися кілька хвилин його затримати. Зрештою він опинився на землі в наручниках. В цей час його дружина просила не знімати сцену на камеру, заявляючи, що це „не правильно“, і що він полковник.

Він процедури проходження драгера і медзасвідчення Єршов відмовився.

При затриманні в нього виявили посвідчення МВС із вказанням посади заступника начальника ДАІ МВС.

Як відомо, Олександр Єршов був заступником начальника Департаменту ДАІ та фактичним керівником державтоінспекції впродовж одного місяця у 2015 році.

Читайте також:
5-річного Кирила вбили неатестовані екс-ДАІшник і колишній “беркут”. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна