Суд заарештував керівницю податкової Одещини Чеботарьову

 

Вищий антикорупційний суд обрав викритій на хабарі виконувачці обов’язків начальника Головного управління Державної податкової служби Одеської області запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у 904 тис. грн.

Як передає “Новинарня“, про це у четвер, 16 січня, повідомила пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

“Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід виконувачці обов’язків начальника Головного управління Державної податкової служби, викритій спільно з виконувачем обов’язків першого заступника начальника Головного управління Державної податкової служби на пропозиції та наданні 25 тис. дол. США неправомірної вигоди керівнику структурного підрозділу регіональної прокуратури”, – йдеться в повідомленні.

Так, суд частково задовольнив клопотання прокурорів САП та застосував до підозрюваної запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 2 березня 2020 року з альтернативою внесення 904 тис. гривень застави. Крім того, на підозрювану покладено низку процесуальних обов’язків.

Слідство у вказаному кримінальному провадженні триває. Встановлюються інші особи, причетні до вчинення злочину, додали в САП.

Як писала “Новинарня“, 13 січня в.о. начальника Головного управління Державної податкової служби в Одеській області Наталію Чеботарьову викрили на пропозиції хабара в розмірі 25 тисяч доларів керівнику підрозділу регіональної прокуратури.

Згодом очільник ДПС Сергій Верланов відсторонив усе керівництво ДПС в Одеській області від виконання обов’язків.

Читайте також:
На Запоріжжі суд виправдав керівника податкової, який прийняв у підприємця нібито хабар на ФОП-рахунок

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна