Міноборони погодилося звільнити голову Торецької ВЦА Руденка

 

Донецька обласна державна адміністрація отримала згоду від Міністерства оборони України щодо звільнення глави Торецької ВЦА Ярослава Руденка.

Як повідомляє “Новинарня“, інформацію в п’ятницю, 10 січня, підтвердив керівник Донецької ОДА Павло Кириленко.

“Ми отримали згоду від Міноборони на звільнення глави Торецької ВЦА Ярослава Руденка. Але з 8 січня Руденко пішов на лікарняний, і поки звільнення неможливе. Я дзвонив йому з побажанням скорішого одужання, щоб не бути заручниками цієї ситуації і, нарешті, вирішити її”, – цитує Кириленка місцеве ЗМІ “Вчасно”.

Також у ДонОДА зазначили, що вже розглядають інші кандидатури на місце керівника прифронтового міста, але щодо конкретних осіб поки рано говорити.

Нагадаємо, військово-цивільна адміністрація була створена в Торецьку згідно з указом президента України від 12 травня 2017 року.

Ярослав Руденко очолив ВЦА у серпні 2017 року.

Читайте також:
Спека після двох років тиші. Як Торецьк витримує обстріли та пропаганду бойовиків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна