ОСи на Приазов’ї виявили російський корабель і змусили його відійти

 

Об’єднані сили на Приазовському напрямку виявили корабель берегової охорони ФСБ Росії, що здійснював збір розвідувальних даних, та змусили судно відійти.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в середу, 8 січня, інформують у пресцентрі штабу Операції об’єднаних сил.

“Під час планової роботи з висвітлення підводної та надводної обстановки вертольотом Морської авіаційної бригади на дистанції близько 10 морських миль виявлено корабель берегової охорони ФСБ Росії, що здійснював збір розвідувальних даних”, – йдеться у повідомленні речників штабу.

Зазначається, що після кількох обльотів над акваторією якірної стоянки, морські авіатори примусили екіпаж російського корабля відійти від українського берега на відповідну відстань.

“У підрозділах нашого з’єднання приділяється значна увага обороні Азовського узбережжя щодо недопущення висадки ворожого морського десанту. Всіма силами і засобами необхідними для запобігання вторгнення з моря здійснюється щоденне спостереження за береговою смугою та її патрулювання”, – сказав представник командування гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

Читайте також:
ОСи на Приазов’ї змайстрували ялинку з російських боєприпасів. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна