На Святвечір п’яний бойовик “ДНР” розстріляв колег, – ОС

 

На Святвечір бойовик “ДНР” із т.зв. 9-го мотострілецького полку 1-го армійського корпусу окупаційних військ РФ на позиції біля села Куликове (Новоазовський район Донецької області) влаштував п’яну стрілянину з важкими наслідками.

Про це у вівторок, 7 січня, повідомив пресцентр штабу Об’єднаних сил.

“Вночі 6 січня, напередодні великого християнського свята – Різдва Христового, здобута нашою розвідкою інформація цілком характеризує справжнє «обличчя і сутність» представників бандформувань, які на чолі з російськими найманцями тероризують український Донбас.
У тимчасово окупованому населеному пункті Куликове (Донецька обл.) стався інцидент в одному з батальйонів 9 омсп. Зокрема стало відомо про те, що один із бойовиків підрозділу, який ніс чергування на одній з передових позицій в окопі, перебуваючи в стані сильного наркотично-алкогольного угару, розстріляв бойовиків зі своєї роти, що знаходилися поруч з ним”, – повідомили в ОС.

“Звичайно, таку інформацію ОРДОвські і російські ЗМІ ніколи не оприлюднять, або фантазуватимуть, як завжди, про розвідувально-диверсійні групи Збройних сил України чи «модного» у них Правого сектору”, – додали в пресслужбі.

Читайте також:
ООС: перед Різдвом – п’ять обстрілів, два бійці поранені

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна