На Луганщині міністр Загороднюк привітав воїнів нагородами

 

У вівторок, 7 січня, під час поїздки до району проведення операції Об’єднаних сил, міністр оборони України Андрій Загороднюк привітав з Різдвом Христовим військовослужбовців, які виконують бойові завдання на Луганщині.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

За сумлінне виконання службових обов’язків очільник оборонного відомства нагородив воїнів цінними подарунками і відзнаками, вручив грошові сертифікати та іменну вогнепальну зброю.

“Ми робимо все для того, аби повернути наші території, відновити територіальну цілісність України та встановити контроль над окупованою її частиною. І ми будемо це робити допоки існує наша держава. Саме зараз нам треба захищати країну, і ми робимо це завдяки вам”, – зазначив Андрій Загороднюк, звертаючись до військовослужбовців.

Також посадовець завітав до військовослужбовців на передовій. Він особисто нагородив воїнів, які виконують завдання на бойових позиціях, оглянув місця несення служби та побутові умови проживання українських захисників.

Згодом міністр Загороднюк уточнив, що привітав воїнів 72-ї механізованої бригади ЗСУ імені Чорних запорожців.

Як писала “Новинарня“, військовослужбовці 10-ї гірсько-штурмової бригади “Едельвейс” яскраво привітали зі Святвечором та Різдвом побратимів з Військово-Морських сил ЗСУ.

Читайте також:
УС СЦКК заявила про упередженість СММ ОБСЄ щодо відведення ЗРК “Оса”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна