Міністр Дубілет заявив, що на посаді заробляє 15 тисяч грн

 

Міністр Кабінету Міністрів Дмитро Дубілет заявив, що на своїй посаді заробляє 15 тис. грн, при цьому відмовився від премій та надбавок.

Як передає “Новинарня“, про це Дубілет сказав у інтерв’ю FranchTV.

“15 тисяч грн плюс там надбавки і премії до 30 і 40 можуть доходити, але я попросив мені поставити “нульові”. Насправді є велика проблема із зарплатами. Є багато міністрів і заступників міністрів, яким потрібно ставити зарплати набагато більші. Вони прийшли з приватного бізнесу, вони звикли до високих зарплат, вони прийшли туди не красти, і виходить, що їм треба за щось жити”, – сказав Дубілет.

Він додав, що тема зарплат непроста і обговорюється всередині Кабміну, як пояснити суспільству, що необхідно піднімати зарплати топ-чиновникам.

Як писала “Новинарня“, раніше очільник фракції “Слуга народу” Давид Арахамія висловив думку, що зарплата народних депутатів повинна до 100 тисяч гривень, якщо суспільство має більш високі очікування від нардепів, ніж раніше.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна