Зарплата нардепа повинна становити від 70 до 100 тис. грн, – Арахамія

 

Очільник фракції “Слуга народу” Давид Арахамія висловив думку, що зарплата народних депутатів повинна до 100 тисяч гривень, якщо суспільство має більш високі очікування від нардепів, ніж раніше.

Про це він розповів виданню “Новое время”.

“Зарплата депутата повинна бути вища, якщо суспільство має більш високі очікування, ніж це було раніше. Називають різні суми – від 70 тис. грн до 100 тис. грн”, – сказав Арахамія.

Незважаючи на це, Арахамія вважає депутатську зарплату “дуже делікатним питанням” і сказав, що не може дати однозначну відповідь, “чи має право депутат отримувати високу зарплату, якщо народ живе бідно“.

“А що стосується фракції, то ви знаєте: у нас більшість – це дійсно прості хлопці. Є ті, кому важко. Особливо ті, хто переїхав до Києва з регіону і був змушений перевезти родину”, – додав Арахамія.

Сам глава фракції назвав себе “небідною людиною” і повідомив, що може собі дозволити не думати про зарплату. За словами Арахамії, він витрачає її на благодійність.

Як писала “Новинарня“, зарплати прокурорів оновленої ГПУ зростуть до 75%.

Читайте також:
Зеленський жартував про високі тарифи, але не обіцяв нічого, – Герус

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна