Євген Кравцов іде з посади голови Укрзалізниці

 

Голова правління АТ  “Укрзалізниця” Євген Кравцов заявив, що йде з посади.

Про це йдеться у його зверненні, опублікованому на сайті “Укрзалізниці” в неділю, 30 грудня.

“Вже на початку 2020 року, після розгляду мого звернення на засіданні наглядової ради щодо припинення контракту в зв’язку з переходом на роботу у публічному державному секторі, я впевнений, що залізнична родина залишиться близькою для мене”, – сказано у зверненні.

Кравцов запевнив, що жодного конфлікту між “Укрзалізницею” та Міністерством інфраструктури немає, хоча про це останнім часом точилось багато розмов.

“Але ми командні є гравцями з єдиною важливою метою – покращення стану “Укрзалізниці” та бажанням ефективної розбудови української інфраструктури. А це унеможливлює будь-які конфлікти та лишає місце виключно конструктивним відносинам”, – переконує голова правління.

“За останні роки трансформація “Укрзалізниці” стала однією з наймасштабніших серед державних компаній. Тому логічно, що далі буде перехід на новий рівень. Більше подробиць та коментарів – після ухвалених формальних рішень”, – додав Кравцов.

Нагадаємо, Євген Кравцов працює на посаді голови “Укрзалізниці” з 10 січня 2019 року. Прийшов на посаду як в.о. після звільнення поляка Войцеха Бальчуна у серпні 2018-го. Також був виконувачем обов’язків голови правління ПАТ “Укрзалізниця” з 30 березня по 25 травня 2016 року.
Перший заступник міністра інфраструктури України з 25 травня 2016 року по 9 серпня 2017 року.

Читайте також:
“Укрзалізниці” заблокували всі тендери на купівлю дизпалива, – Кравцов

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна