У президента обіцяють включити кримських полонених “до наступного етапу звільнення”

У представництві президента України в АР Крим обіцяють, що кримські полонені будуть включені до “наступного етапу звільнення”.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті представництва.

“Звільнення наших бранців, що відбулись на початку вересня цього року і сьогодні, викликало чимало дискусій у суспільстві. Дійсно, за те, щоб наші були на свободі, а рідні вперше після років боротьби й очікування змогли їх обійняти, ми заплатили надвисоку ціну”, – визнають у представництві.

При цьому у відомстві запевнили: “Цінність людського життя і водночас невідворотність покарання для злочинців, які такі життя забирали, мають бути найважливішими для нашої держави. Ми впевнені, що покарання за злочини, здійснені Російською Федерацією через своїх агентів або в Києві під час подій Революції гідності, або ж в Криму та на території Донецької та Луганської областей і загалом України – відбудеться. Винні понесуть відповідальність“.

“Протягом останніх кількох днів звучали питання щодо звільнення політичних бранців, що перебувають на території окупованого Криму та РФ. Можемо впевнено заявити, що робота зі звільнення триває – сьогодні відбувся перший етап, анонсований президентом України, на черзі – наступні кроки. Кримські полонені будуть включені до наступного етапу звільнення“, – переконують у представництві президента в АР Крим.

“Жоден громадянин України, кримський татарин чи українець, не забутий. Боротьба за кожного нашого громадянина продовжується… Спільними зусиллями звільнимо кожного і звільнимо Крим”, – наголошується в повідомленні.

Читайте також:
В РФ чекають від України “наступного кроку” – закріплення особливого статусу Донбасу в Конституції

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна