Двоє жінок відмовилися виїздити з “ДНР” в рамках обміну, – сепарЗМІ

 

Сепаратистські ЗМІ повідомляють, що двоє жінок, яких мали передати українській стороні в рамках обміну полоненими, відмовилися виїздити з ОРДО.

Ольга Терлецька та Марина Волкова, яких планувалося передати Києву в рамках обміну полоненими, відмовилися повертатися в Україну. Про своє рішення вони сьогодні повідомили журналістам”, – пише провідний сайт сепаратистів Донецька ДАН.

Сайт також наводить розповідь жінок про те, як вони опинилися в ув’язненні в “ДНР”.

«Ми їхали з боку України в Донецьк, і вже на під’їзді до “ДНР” до нас у машину попросилася сімейна пара, яка нібито приїхали з Дніпропетровська. Як потім з’ясувалося, це були шпигуни, які працювали на СБУ», – зазначила Терлецька.

Вона додала, що через три місяці їх із Волковою викликали на допит у “правоохоронні органи ДНР”, де звинуватили у шпигунстві.

“Майже 16 місяців ми перебували під вартою”, – підкреслила Волкова.

При цьому жінки відзначили, що “правоохоронні органи республіки” поводилися з ними добре, і претензій до їх роботи вони не мають.

Відео:

Читайте також:
Бойовики скоротили на 10 осіб список, кого вони віддають Києву на обмін, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна