У день очікуваного обміну КПВВ “Майорське” не працюватиме

 

Відповідно до розпорядження командувача Об’єднаних сил, пропускні операції через контрольний пункт в’їзду-виїзду “Майорське” 29 грудня цього року здійснюватись не будуть.

Як передає “Новинарня“, про це повідомив пресцентр штабу ОС у суботу, 28 грудня.

Зазначається, що КПВВ буде закритий “з технічних причин”.

“Державна прикордонна служба просить всіх громадян з розумінням поставитись до тимчасових незручностей та скористатися іншими контрольними пунктами в’їзду-виїзду для перетину лінії розмежування”, – сказано в повідомленні.

Оголошення ОС про режим роботи КПВВ “Майорське” під Горлівкою 29 грудня є непрямим свідченням, що саме там у неділю відбудеться обмін утримуваними особами між Україною та ОРДЛО.

Як повідомляла “Новинарня“, 23 грудня учасники Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі під час відеоконференції домовилися про взаємне звільнення утримуваних осіб з ОРДЛО до кінця року.
Очікується, що обмін відбудеться 29 грудня.
Минулого разу, 27 грудня 2017 року, подібний обмін проходив у районі КПВВ “Майорське”, біля окупованої Горлівки.

Читайте також:
Все для обміну. Вирок харківським убивцям: довічне ув’язнення, але… звільнення під особисті зобов’язання

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна