Справи Майдану: стало відомо, коли суд розгляне апеляцію на арешт екс-“беркутівців”

 

Київський апеляційний суд призначив дату судового розгляду скарг у кримінальному провадженні відносно колишніх працівників підрозділу особливого призначення “Беркут”, яких звинувачують у розстрілах на Майдані.

Про це у четвер, 26 грудня, повідомила пресслужба Київського апеляційного суду.

“Розгляд апеляційних скарг, поданих обвинуваченими на постанову Святошинського районного суду міста Києва від 19 грудня 2019 року про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою щодо обвинувачених, призначено на 27 грудня 2019 року о 12:00, зал судового засідання № 201”, – йдеться в повідомленні.

Сторона захисту просить змінити утримання під вартою на більш м’який запобіжний захід.

Як писала “Новинарня“, Україна ймовірно планує передати бойовикам “ЛНР” і “ДНР” колишніх “беркутівців”, обвинувачених у розстрілі людей на Інститутській 20 лютого 2014 року, під час обміну полоненими.

Читайте також:
Ви розумієте, що заради обміну освячується практика ручного керування судами й прокурорами? – журналістка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна