КПУ діє: Симоненко нагородив ексголову УІНП медаллю на честь Сталіна

 

Колишньому очільнику УІНП Валерію Солдатенку вручили медаль до 140-річчя Сталіна.

Як повідомляє “Новинарня“, це відбулося 21 грудня 2019 року в Києві під час “науково-практичної конференції” на тему “Сталін і революційне перетворення світу”.

“Конференцію” приурочили 140-й річниці народження Сталіна.

“На згаданій конференції із доповіддю “Сталін і Україна на переломному історичному етапі” виступив Солдатенко Валерій Федорович – доктор історичних наук, член-кореспондент НАН України, Голова Українського інституту національної пам’яті (2010-2011), Директор цього ж Інституту (2011-2014)”, – інформують на офіційному сайті забороненої Компартії.

Після завершення заходу перший секретар ЦК Компартії України, яка заборонена в Україні із 2014 року, Петро Симоненко вручив пам’ятну медаль до 140-річчя І.В. Сталіна Солдатенку Валерію Федоровичу і Арсеєнку Анатолію Григоровичу.

Як інформувала “Новинарня“, у липні 2018 року під час обшуків у Симоненка кіберполіція заблокувала сайт КПУ. 

Читайте також:
Симоненко та Компартія подали позов до Мін’юсту

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна