Для воїнів ССО у Хмельницькому зводять гуртожиток: скоро новосілля

 

На території військового містечка в Хмельницькому завершується будівництво гуртожитків поліпшеного планування для військовослужбовців однієї з частин Сил спеціальних операцій.

Як повідомляє “Новинарня“, будівельники вже вийшли на фінішні роботи, передає “Армія.Інформ”.

У двох будівлях завершуються внутрішні роботи, монтують освітлювальні прилади. А в третій представники будівельної компанії вже збирають та встановлюють меблі в кімнатах.

“У гуртожитках уже підключили всі комунікації: є світло, вода і тепло. Будівельники розуміють свою відповідальність і працюють інтенсивно”, ‒ зазначив головний інженер квартирно-експлуатаційного відділу полковник Володимир Деренівський. 

Кожен майбутній гуртожиток розрахований на 125 ліжок. Це двоповерхова будівля з блоковою системою на дві кімнати. На блок встановлені душові та туалетні кабіни, бойлер та умивальники. На кожному поверсі є кухня та кімната для прання. Меблі та побутову техніку закуповуватиме оборонне відомство.

Роботи з обладнання гуртожитків йдуть до завершення, і невдовзі військовослужбовці-спецпризначенці отримають можливість розміститись у просторих, світлих та сучасних приміщеннях.

Як відомо, у Хмельницькому дислокуються 140-й окремий центр Сил спеціальних операцій та 8-й окремий полк спеціального призначення.

Як інформувала “Новинарня“, на початку грудня 30 українських розвідників отримали житло в Києві.

Читайте також:
У Львові вводять в експлуатацію два гуртожитки поліпшеного типу: 300 десантників отримають житло

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна