30 українських розвідників отримали житло в Києві

 

У столиці України отримали житло ще 30 родин воїнів-розвідників.

Як повідомляє “Новинарня“, про це інформує пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Зазначається, що будинок, у якому мешкатимуть розвідники, відповідає новітнім стандартам енергоефективності та зведений із використанням сучасних технологій.

На першому поверсі розташовані медичний пункт та тренажерна зала. Для найменших мешканців будівельники подбали про озеленення та дитячий майданчик.

“Отримання житла воїнами-розвідниками у Києві є складовою соціального захисту військовослужбовців ГУР МО України, які беруть участь у заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Росії у Донецькій та Луганській областях”, – йдеться у повідомленні речників ГУР.

Як інформувала “Новинарня“, у Львові вводять в експлуатацію два гуртожитки поліпшеного типу: 300 десантників отримають житло.

Читайте також:
Очільник ГУР раптово приїхав у військову частину і вручив ключі від квартир 10 розвідникам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна